måndag 25 juni 2012

Sommar i Dalarna

Den senaste veckan har jag varit i vårt hus i södra Dalarna och förberett för den första midsommaren i huset. En midsommar i Dalarna är ju något speciellt så vi hade bjudit in massa nära och kära till kalas, 30 glada midsommargäster blev vi. Så det var mycket att förbereda.
Foto: Frida Lindberg
Sambon som är duktig på de mer hårda materialen tillbringade stor del av veckan med att bygga ihop bänkar och bord så vi skulle ha något att äta vid och sitta på. Och vilken midsommar det blev! Fint väder, midsommarstång bland röda Dalagårdar, bad i sjön och sång hela natten. Nu var jag lite dålig med att hålla kameran uppe då det var så mycket annat som snurrade men det fanns flera glada hobbyfotografer närvarande så jag hoppas kunna få lite bilder vid ett senare tillfälle.


Foto: Frida Lindberg

Last week I went to our house, a former church, in the south of Dalarna. There we made preparations for the Swedish "Midsommar", a celebration of the lightest day of the year. We had a lot of guests coming, so we built new tables and benches for the occasion.

1 kommentar:

  1. Otroligt att bord och bänkar blev klara, vi är mycket imponerade, och målade också!!!
    Det var turligt med vädret, idag +12 och ösregn i Dalarna!
    Inger

    SvaraRadera